вівторок, 1 червня 2021 р.

Свято "День захисту дітей"

       Діти - це посмішка, діти - це радість і гарний настрій. І такий святковий настрій сьогодні був у вихованців ЗДО №2 "Зіронька"протягом дня. Святкову програму для наших малюків як завжди  підготували наші креативні та творчі педагоги під керівництвом музичного керівника Курільчук Ю. В. та інструктора з фізичного виховання Мусатової У. В.

        Зранку, на центральному вході, малят зустрічав своєю веселою посмішкою клоун Кльопа.


      А після сніданку дітей чекала інтерактивна подорож "У пошуках літа". На свято до малечі завітали різні казкові герої: це і Свинка Пеппа з незвичайними квітами і чарівним мішечком, і братик Вовчик-рятівник, який попрохав дітлахів зібрати камінці з пляжу його "Чарівного морського причалу". 



        Яскраве "Сонечко" зустріло наших малят та пограло з дітками у гру "Чарівний обруч", а Кіт Леопольд запросив дошкільнят на рибалку. 



        Вередлива Маша попросила малюків зібрати для неї ягоди та фрукти, щоб зварити смачне варення, і наші діти, звісно, впорались з цим на "ура"!


        Всі ці казкові герої допомагали малятам в пошуках Літа, даруючи сонячний промінчик. Коли сонечко було майже складене, завітало Літо-Літечко... Ласкаве Літечко разом з малюками  завели енергійний танцювальний флешмоб "Сонце, Літо".

    
       Літечко приготувало подарунки для діток на згадку про свято - "казкові вітрячки".
 

Давайте усі будемо берегти сяючі очі наших малят!
З Днем захисту дітей!