середа, 23 червня 2021 р.

Малі Олімпійські ігри в ЗДО № 2 "Зіронька"

     Олімпійські ігри - найбільші спортивні змагання нашого часу, які цікаві дітям. Тому, вже вкотре, в нашому закладі проводяться малі  Олімпійські ігри мета яких:   викликати у дітей дошкільного віку інтерес до різних видів спорту, підвищити інтерес до фізичної культури та здорового способу життя дітей; виховувати вольові якості, вчити не тільки отримувати радість від своїх результатів, але і переживати за товаришів.

    Так в групі 3 р. ж. "Барвінок"вихователь Рєзанова Л.О.   провела цікаві ігри під час яких діти були фізично активними, кмітливими, раділи колективним іграм, веселились.





    В групі 4 року життя "Ромашка" дуже весело та активно пройшли малі Олімпійські ігри, під керівництвом виховательки Дмитренко Н. І. Діти залюбки змагалися між командами, підтримували один одного. 



    Малі олімпійські ігри пройшли в середній групі "Дзвіночки", під керівництвом виховательки Столповської Алевтини Сергіївни. Було проведено декілька естафет, це: «Болото», "Удар м'ячем в обруч", "Прокоти м'яч до мети",  "Біг із скакалкою",  під час яких діти були активними, спритними та швидкими. Під кінець ігор до дітей завітав Дракоша Тоша, який подарував дітям гарний настрій на весь день. 





    У старшій групі "Джерельце" під керівництвом виховательки Солодовник А. А. були проведені Малі Олімпійські ігри, які були направлені на формування у дошкільнят уявленнь про Олімпійські ігри сучасності як частини загальнолюдської культури. Під час естафет вихованці проявили свою швидкість та спритність. Були проведені турніри з гри у бадмінтон. Діти отримали задоволення, доторкнувшись до світу Спорту.